Home ZABAVA 10 godina od kako “Đavo nosi Pradu”

10 godina od kako “Đavo nosi Pradu”

0
10 godina od kako “Đavo nosi Pradu”
Foto: Instagram/@mceventplanner

Nadam se da ste svi koji čitate ovaj tekst već gledali film “Đavo nosi Pradu” jer ne znam kako da napišem bilo šta o tome što neće sadržati neki spojler.

Foto: Instagram/@permanent_seeker
Foto: Instagram/@permanent_seeker

Neverovatno mi je da je prošlo čitavih deset godina a da nisam našla veće razočarenje u životu od završetka ovog filma! Gledala sam ga više puta, i moram priznati da sam svaki put jednako očajna kad En odbije Mirandu i ode sa svojim glupim beznačajnim dečkom u neku zabit kako bi on mogao da tamo pravi sendviče i liči na kuvara!

Povodom proslave 10 godina od kako je snimljen film, koja će biti tačno 30.06. glumci su u znak poštovanja po prvi put ispričali neke simpatične detalje sa snimanja i o filmu generalno.

Recimo, prvi izbor za glavnu glumicu koja igra Endi, uopšte nije bio En Hatavej, već Rejčel Mek Adams, koja je odbila ulogu čak nekoliko puta, jer nije više želela da igra u “mainstream” filmovima.

Foto: Instagram/@vmecansear
Foto: Instagram/@vmecansear

En Hatavej je dobila ulogu nakon što je izvršnoj producentkinji Karli Haken za Fox2000 ostavila na stolu u pesku Zen bašte poruku: “Zaposlite mene”

Meril Strip je bila prvi i jedini izbor za ulogu Mirande, i razlog molitvi producentkinje Haken, koja je kako kaže ponavljala: “Gospode, samo da bude Meril!”

Foto: Instagram/@capitalbdotcom
Foto: Instagram/@capitalbdotcom

Realno, ni ja ne znam ko bi bio bolja kučka koju morate da obožavate uprkos svemu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.