Home ZABAVA Džordž Kluni i Rijana igrali “igru istine”!!!

Džordž Kluni i Rijana igrali “igru istine”!!!

0
Džordž Kluni i Rijana igrali “igru istine”!!!

Džordž Kluni i Rijana otkrili su svoje male, prljave tajne u “igri istine” sa Elen DeGeneres i njihovi odgovori će vas definitivno iznenaditi! Glumac i pop zvezda se nisu mnogo ustručavali kada su upitani da li su ikada plivali goli, bili pijani pre 12h ujutru i “vaćarili” se sa nekim ko je stariji od 50 godina.

https://www.youtube.com/watch?v=PBH8cgsfPEE

Kluni je brzo priznao da ovo poslednje jeste radio na zadnjem sedištu automobila, dok su Rijani bila  potrebna “dodatna pojašnjenja” vezana za pitanje.

Ali, šta je sa selfijima na kojima su goli? Jedino je Rijana uradila tako nešto, dok glumac ne. U nastavku šoua, Elen je podgrejala atmosferu pitanjima o njihovom ljubavnom životu. Nakon što je komičarka “prozvala” Klunija da je nije pozvao na svoje venčanje sa Amal, Kluni je otkrio svoju priču vezanu za prosidbu sadašnje supruge.

Za razliku od Klunija, Rijana voli svoj “samački život”. Nije rekla da mrzi muškarce nego samo misli kako je tolike stvari čekaju u životu te da trenutno nema vremena za stabilnu vezu ili nešto ozbiljno. Za sad, u njenom životu je, kako kaže, totalno “ludilo”.

Zatim je popularni glumac ispričao svoju zanimljivu priču: “Ja sam sve sredio, imao sam sakriven prsten, imao sam spremnu i muziku “Why shouldn’t I” , sve je bilo savršeno isplanirano i ja sam spremio večeru. Zatim je Amal ušla na vrata jer se vratila iz Londona. Sve sam tempirao u minut, večera se završila i ona je krenula da pere sudove što nema običaj da radi. Ja sam je pitao, pa šta to sad radiš? I ona se vratila. Namerno sam ugasio sveće na stolu  i rekao joj da mislim da je upaljač u kutiji iza nje. Ona se okrenula i povukla kutiju, a u njoj je stajao prsten. Ona ništa nije ukapirala pa je rekla –  neko je ostavio prsten ovde ko zna kad! Pretvarao sam se da ne znam ništa o tome, kleknuo sam na koleno i rekao da ne mogu da zamislim da provedem ostatak života bez nje. Nastavila je da gleda u prsten i u mene i bila “u fazonu ooo moj Bože”. Cela ta situacija trajala je 25 minuta, to znam zbog dužine trajanja muzike na plej – listi. Ja sam na kraju morao da joj kažem – slušaj ja se nadam da ćeš reći DA zato što mi je hitno potreban odgovor jer imam 52 godine i mogao bi uskoro da mi otpadne kuk ako i dalje budeš ćutala! Ona je tada konačno rekla ooo DAAAAA!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.