Home Uncategorized Kanje Vest udario šakom od sto – da se zna ko je muško u kući!

Kanje Vest udario šakom od sto – da se zna ko je muško u kući!

0
Kanje Vest udario šakom od sto – da se zna ko je muško u kući!

Kanje Vest neće više da trpi nikakvu dramu svoje žene! Prema novijim izveštajima, ona ga je izbacila iz kuće, ali su izvori došli do informacija da joj je on uzvratio i stavio je “pod kontrolu”!

Izvori kažu da je Kim za vreme dvonedeljne svadje svog muža sa Wiz Khalifa i Amber Rouz,  bila ponižena postupcima svog muža pa ga je izbacila iz kuće. Ipak, “glavni petao” se vratio kod Kardašijanovih sa veoma preciznim naređenjima.

kimkajne

Kanje je navodno rekao svojoj supruzi da joj nije dozvoljeno da kaže ništa medijima, nakon što je Amber Rouz objavila na Tviteru odvratnu poruku o njemu. On joj je takođe zabranio da se meša, rekao da je ovo njegova borba i da će on to da reši na svoj način i da ne želi da Kim išta sama komentariše. Iako Kanje zna da njegova Kim na Tviteru ima više pratilaca od svih njih zajedno, on joj je ipak zabranio da bilo šta više “pisne”.

kim kayne2

Izvori kažu da Kim sve to teško pada jer misli da Kanje svojim ponašanjem ruši njen ugled. Iako su u braku tek dve godine, oni se non stop svađaju jer su oboje željni moći i teško podnose kritiku na svoj račun. Ona želi da se on konsultuje sa njom pre nego što objavi bilo šta neprimereno na Tviteru. Mada on nju “vešto obrađuje” i ona uvek prati i sluša ono što on kaže bez obzira na sve, dodao je izvor blizak poznatom bračnom paru.

Dakle, zna se ko je petao u dvorištu! Posebno kad lupi šakom od sto!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.