Home ZABAVA Kris Džener u misiji pomirenja dece!

Kris Džener u misiji pomirenja dece!

0
Kris Džener u misiji pomirenja dece!
U najpoznatijoj “rijaliti porodici”, mama Kardašijanovih čini sve ne bi li uspostavila red među svojom posvađanom decom, Kajli Džener i Robom Kardašijanom.
Rob Kardašijan je napravio velike probleme u porodici kada je počeo da se zabavlja sa Blac Chyna-om, koja ima dete sa reperom Tyga-om, koji se sada zabavlja sa njegovom sestrom Kajli . Ako neko još uopšte sve to može da popamti… Iako brat i sestra nisu razgovarali nekoliko meseci, Kris ih primorava da se pomire za dobrobit emisije. Ispostavilo se da čuvena  ‘KUWTK’ mama koristi sve moguće načine ne bi li ih naterala da se zbliže i time doprinesu dodatnom publicitetu.

Kris-Jenner-Kylie-Jenner-Rob-Kardashian

 Za predstojeći Dan zaljubljenih, Kajli Džener je napravila pedeset “Kajlinih rukotvorina” namenjenih dečijoj bolnici u Los Anđelesu. Izvor saznaje da je Kris naterala Kajli da u okviru paketa za praznik uvrsti i liniju čarapa brata Roba, Arthur George. Da li je to htela ili ne, Kajli je ipak uvrstila Robove čarape, saznaje izvor. Nije imala drugog  izbora.
Kris je nekoliko puta pokušala da ubedi Roba i Kajli da razgovaraju o trenutnoj situaciji, ali nijedno od njih dvoje nije pokazalo interesovanje za to. Rob smatra da  Kajli predstavlja sve što je loše u njihovoj porodici. On takođe kaže da to što Kajli misli da njegovo zabavljanje sa Black Chyna-om ima veze sa njom samo pokazuje koliko je ona egoistična.

robkajliNama sve ovo izgleda kao “mrka kapa”… Ovo je možda mali korak big mame, ali može biti veliki za klan Kardašijanovih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.