Home ZABAVA “Ogoljeni” u kadi sa Kendal Džener

“Ogoljeni” u kadi sa Kendal Džener

0
“Ogoljeni” u kadi sa Kendal Džener

Uskočite u kadu sa Kendal Džener i saznajte koje su to “najnevaljalije” stvari koje je radila u srednjoj školi!

Kendall-Jenner-Love-Magazine-Kf.2916

Kendal Džener se “ogolila” na više načina tokom intervjua koji je dala za Love magazin. Dvadesetogodišnji model je pozirala u kadi, u toplesu, ljutito zureći u kameru, pri čemu je nosila samo plavu periku i srebrne minđuše sa dijamantima Alexis Bittar, razmazanu šminku i pućila je usne namazane u vrelu pink boju. Ali više  od onoga što slika prikazuje, Kendal je o svom privatnom životu otkrila u intervjuu koji je nazvan “5 minuta sa Kendal Džener”.

“Nisam bila loše dete i imala sam priličan strah od onih koji su stariji od mene, pa bih rekla da nisam radila ništa loše. Ali kada sam krenula u srednju školu… Samo bih otišla kod direktora i rekla da moram da idem jer sam pod stresom zbog posla. Tada bih samo napustila školu ali bih sa sobom povela Kajli koja nije imala dopuštenje. Jednostavno bih napustila nastavu da bih blejala sa svojim dečkom i jela. Svi smo imali svoje nestašluke”, rekla je Kendal.

kendal2

Očigledno da za gospođicu Džener iznošenje “prljavog veša” i nije neki problem, ali je suočavanje sa paparacima dovodi do ludila. Model ih toliko ne voli da ima i plan kako da im uzvrati ako bude u mogućnosti.

“Kada bih mogla da uzvratim paparacima uzela bih puške za painball i gađala ih bojom po ceo dan”, kaže Kendal smejući se svojoj ideji. “Ili bih uzela kameru i uhodila po ceo dan njihove porodice i slikala njihovu decu”.

A oni bi sa Kendal verovatno igrali “masne fote”…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.