Home ZABAVA Dan posvećen tangama i “sredinama”!

Dan posvećen tangama i “sredinama”!

0
Dan posvećen tangama i “sredinama”!

Amber Rose je tverkovala u bazenu dok nam je njena najbolja prijateljica Blac Chyna pokazala obnaženu pozadinu slikajući se samo u tangama i čarapama njenog dečka Roba Kardašijana.

https://www.instagram.com/p/BBnybm-xvvx/

Tverkovanje Amber Rose i slike Blac Chyne u tangama učinile su da ovaj dan bude totalno posvećen pozadinama. Dve prijateljice trenutno uživaju na Trinidad karnevalu i prenose nam svoja iskustva putem Instagrama. Pored paradiranja i pokazivanja oblina u kostimima sa draguljima i perjem, Blac Chyna i Amber su našle  način da pokažu ono najbolje što imaju.

View this post on Instagram

Blessed 🇹🇹

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Ruža je manje obnažena nego na sličnim klipovima koje je objavljivala jer nosi haljinu sa tankim bratelama i kapu za bejzbol ali nam način na koji se voda pokreće pruža jasnu sliku šta se dešava. U međuvremenu, devojka Roba Kardašijana se nije razmetala “plesnim” pokretima ali se pojavila skoro samo u čarapama čime je podržala modnu liniju svog dečka. Blac Chyna je na Instagramu objavila crno belu fotografiju na kojoj pozira leđima okrenuta samo u crnim tangama i paru Arthur George čarapa iz linije njenog dragog. Ako budete mogli da skinete pogled sa njene pozadine primetićete da na čarapama piše Ostani uzbuđen (Stay Trill). Sliku je nazvala 5 mili, aludirajući na pet miliona pratilaca koje ima na društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/BBg9U06kq92/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.