Home ZABAVA Di Kaprio u noćnom provodu sa tri žene…

Di Kaprio u noćnom provodu sa tri žene…

0
Di Kaprio u noćnom provodu sa tri žene…

Otprilike sledeće nedelje u ovo vreme, Leonardo Di Kaprio bi mogao da slavi Oskara. Ali, pre toga on je rešio da se počasti i drugom vrstom “proslave”!

leonardo-dicaprio.cm.22116

41-godišnji glumac fotografisan je u centralnom Londonu oko 3 ujutru kako napušta noćni klub sa tri žene. Ni manje ni više nego tri! Ko su dotične dame nije još uvek poznato. Njih je čekao automobil i odvezli su se bez ijedne reči na očigled znatiželjnih paparaca.

Poznatog glumca često mogu videti u noćnom provodu, samog ili sa ženama, a nedavno je snimljen i u blizini njujorkoškog kluba gde se i Rijana često zabavlja. Njih dvoje su još prošle godine pokrenili glasine o eventualnoj romansi, ali niko od njih nije komentarisao bilo šta na tu temu. Rijana je u subotu proslavila svoj 28. rođendan, dok je Di Kaprio bio u Londonu.

leonardo-dicaprio-girls.cm.22116

Prošle nedelje on je prisustvova svečanosti  2016 BAFTA Film Awards, gde je osvojio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u filmu The Revenant, za koju je takođe nominovan na dodeli Oskara, koji će se održati 28. februara u Holivudu.

Što se tiče stajlinga, u poslednje vreme je u fazonu sportske elegancije, tako da je očigledno rešio da se malo podmladi. Tako je bilo i u Londonu, moderan kroj kape, sive farmerke i sportski sivi sako. Mada ipak tri žene, naporno je to…


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.