Home ZABAVA Novi izgled Britni Spirs!

Novi izgled Britni Spirs!

0
Novi izgled Britni Spirs!

Ugledni doktor tvrdi – Britni ubrizgavala botoks, popunila usta i uradila hemijski piling.

Plastični hirurg Dr. Anthony Youn je izjavio da je Britni Spirs imala obimnu plastičnu operaciju i da je skoro neprepoznatljiva!

britney-spears-hillary-clinton-plastic-surgery

Britni Spirs izgleda drugačije na slici koja je nedavno objavljena i ugledni doktor je rekao da bi razlog tome mogao biti hiruški rad vredan 5000 dolara koji je izmenio pevačicino tridesetčetvorogodišnje lice. “Čini mi se da je Britni imala posla sa hirurgom”, izjavio je  Dr. Anthony Youn, koji nije radio ovu promenu na Spirsovoj. “Njeno čelo je izuzetno glatko kao rezultat ubrizgavanja botoksa”, objasnio je Dr. Youn, dodajući da je taj tretman mogao pevačicu hita Toxic koštati 700 dolara.

Dr. Youn otkriva da misli da je uradila i još po nešto. Moguće je da je usne napumpala nečim kao što su Juvederm injekcije. Taj tretman košta oko 1000 dolara. Njena koža je bez bora i moguće je da je to rezultat niza hemijskih pilinga koji po Dr. Youn-u koštaju 2000 dolara. Sveukupno ona izgleda drugačije, a možda i mrvicu plastično.

Trenutno možda i mrvicu zadovoljnije jer joj je osmeh na licu, tako da tretmani još uvek očigledno nisu uticali na mimiku…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.