Home ZABAVA Pamela Anderson potpuno gola!

Pamela Anderson potpuno gola!

0
Pamela Anderson potpuno gola!

Pamela je skinula sve sa sebe, opet… Isšepurila se svojim zgodnim telom za poglede svih onih koji žele da je vide u najnovijem izdanju Paper magazina.

pamela2

Kao što je Kim Kardašijan neslavno učinila pre nje, i ova 48- godišnjakinja se skinula da pozira potpuno gola. Ali zato ima crnu lutkarsku periku i cipelice… Fotke su snimljene kako bi predstavile Pamelinu liniju vegan cipela u saradnji sa francuskom oznakom Amélie Pichard.

pamela1

“Šta je lepota? Ona je vanvremenska, rekla je Pamela. Ovo je trenutno velika stvar za mene. Moja deca su porasla. Tako sam ponosna na njih i oni su veoma ponosni na mamu. Konačno mogu da budem JA, kakvo olakšanje. Čak imam i čoveka uz sebe koji čini da se osećam kao nikad pre. To je sve što mi treba”. I nastavila…..: “Mi ćemo promeniti svet. Svako od nas. Svako samo treba da učini bar deo. I da se osećamo voljeno. To je najbolji deo nas. Ja želim to svima. Imamo raj pod našim nogama”…

pamela

Sve zvuči lepo, čak isuviše, ne zna se samo da li je Pamela nešto pomešala tekst na primer sa misicama, mir u svetu i sl….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.