Home ZABAVA Bivše žene se urotile protiv sirotog Čarlija

Bivše žene se urotile protiv sirotog Čarlija

0
Bivše žene se urotile protiv sirotog Čarlija
Foto: tmz.com

Koliko je Čarli Šin bio poznat o svom raskalašnom životu, toliko imidž počinje da se menja a on postaje poznat po spornim alimentacijama, koje su svake nedelje tema naslovnih strana.

Foto: Instagram/@charliesheen
Foto: Instagram/@charliesheen

Ako bivše žene mogu oko nečega da se dogovore, onda je to način da dođu glave zajedničkom bivšem suprugu. Deniz Ričards i Bruk Miler sastaju se sa svojim poslovnim menadžerima i psihologom za jednog od blizanaca kako bi učvrstile slučaj oko dodatne podrške dece, u vidu finansija, jer kažu da su deca u ozbiljnoj opasnosti (?!) .Kao što smo izvestili, Čarlijeva mesečna podrška je iznosila $ 55.000 i bila namenjena obema bivšim ženama po pola, Bruk i Deniz. Čarli je tvrdio da ne može više priuštiti toliko, a sudija je smanjio iznos na po 10.000$ svakoj.

Foto: tmz.com
Foto: tmz.com

Izvori bliski Bruke i Deniz su nam rekli da one ne mogu da pokriju osnovne račune. Rečeno nam je jedno dete koristi veoma bitnu psihološku pomoć a postoje i druge potrebe, i tako povodom svakog od 4 deteta. Rečeno nam je i da ni osiguranje ne pokriva osnovne račune, a ni Deniz ni Bruk ne mogu smanjiti troškove. Deniz, Bruk, biznis menadžer i psihijatar, Čarls Sofi, koji je radio sa decom u prošlosti, sastaju se da formulišu plan igre i način da se vrate na sud.

Foto: Instagram/@refreshersk
Foto: Instagram/@refreshersk

I, momci, ko još želi da bude kao Čarli?! Šta bi s onim “Danju fin, noću Čarli Šin”? Hm, tako sam i mislila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.