Home ZABAVA Ajs Ti i Koko, recepti za mir u kući

Ajs Ti i Koko, recepti za mir u kući

0
Ajs Ti i Koko, recepti za mir u kući

57-godišnji glumac i reper Ajs Ti i njegova 21 godinu mlađa supruga Koko, po zanimanju starleta, dobili su devojčicu Šanel (da li je moglo drugačije ime biti) Njih dvoje su u braku od 2001 godine, i ovo im je prvo dete. Ajs ti ima već dvoje dece, a ono što je zanimljivo je da je prvo dete dobio kao srednjoškolac, ćerku LeTešu, koja mu je podarila i unučiće, od kojih najstarije ima 20 godina! Ne smem da zamislim kako izgledaju njihove rođendanske proslave i porodična dinamika uopšte.

Foto: Instagram/@coco
Foto: Instagram/@coco

Elem, njih dvoje su očito našli način da i dalje budu srećni i zadovoljni uprkos obavezama oko bebe i nedostatku vremena.

“Njemu su potrebne tri stvari, masaža, X-box i sok od grejpfruta u frižideru. Daj mu to, i on je srećan ostatak dana!” objasnila je Koko, koja je inače poreklom iz Srbije.

“A ja, ja sam jednostavna, meni treba samo masaža, lagana! Jer me sve boli, grudi su mi ogromne od mleka, i od njih me boli kičma. Postala sam zavisna od masaža, trenutno ih stavljam ispred seksa, iskreno! Ranije nikada nisam išla na masažu, ali sada ne mogu bez njih, jer generalno imam bolove mnogo veće nego ranije” završila je priču o potrebama u braku.

Foto: Instagram/@coco
Foto: Instagram/@coco

Ne znamo šta je Ajs Ti imao da kaže na to što mu supruga bira masažu ispred seksa, ali ako je on srećan, nema se tu više šta pitati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.