Home ZABAVA Amber Rouz otvoreno – ne izlazim sa Skotom Disikom

Amber Rouz otvoreno – ne izlazim sa Skotom Disikom

0
Amber Rouz otvoreno – ne izlazim sa Skotom Disikom

Da li Amber Rouz želi da još više zakomplikuje iovako već više nego interesantnu nedelju iza nas na polju bitki sa komunom Kardašijan. Nakon što je provaljeno da se Blac Chyna definitivno viđa sa Robom Kardašijanom, pojavile su se i glasine da je Amber u vezi sa Skotom Disikom, sa kojim Kortni Kardašijan ima troje dece!

Model i bivša devojka Kanje Vesta, primećena je na privatnom letu tokom vikenda sa Skotom Disikom a počela je da ga prati i na Instagramu.

amber-rose-wiz-khalifa-zoom-01a86be0-4057-41ea-b8b2-f11480e64f71

“Ne izlazim sa Skotom, jer nisam htela da se uvlačim u tu “komplikaciju”. Srela sam ga svega tri puta i on je zaista kul momak. Upoznala sam ga preko zajedničkih prijatelja. Nikad nismo sami izašli ili nešto slično tome. Nismo bliski, ne poznajem ga tako”…, ispričala je Ruška.

Rouz i Skot možda ne izlaze zajedno, ali njena drugarica Blac Chyna i Rob Kardašijan ne samo da izlaze već i žive zajedno, što je Rouz i prokomentarisala: “Njih dvoje su srećni i to je najvažnije. Chyna ima dobar uticaj na Roba, izlaze, Chyna sprema zdrave obroke za Roba i između njih postoji stvarno dobra energija. Rob je najgotivniji lik, divna osoba, prirodan i realan, sa dve noge čvrsto na zemlji i prava je šteta što to ljudi ne vide”.

Amber očigledno misli sve najbolje o romansi Blac Chyna i Roba što sigurno nije slučaj sa Kardšijanovima. U sve to su upleteni i Tajga i Kajli tako da “zle krvi” ne manjka!

U slučaju da ste zaboravili i zet Kardašijanovih Kanje Vest je prošle nedelje u celu priču uvukao svoju bivšu Amber Rouz, njenog bivšeg muža Wiz Khalifa pa čak i njihovo dete, što je rezultiralo “žestokim obračunom” cele protekle nedelje na Instagramu.

Sve nevinašce do nevinašceta…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.