Home ZABAVA Anđelina Džoli izjavila – Nikada pre nisam želela da budem mama

Anđelina Džoli izjavila – Nikada pre nisam želela da budem mama

0
Anđelina Džoli izjavila – Nikada pre nisam želela da budem mama

Anđelina Džoli, glumica, rediteljka, žena čija je porodica poznata kao “mini Ujedinjene nacije” izjavila je da sebe nikada nije zamišljala kao majku.

andja3U intervjuu koji je dala za Associated Press, majka šestoro dece rekla je da je svoj život zamišljala bez dece dok joj poseta Kambodži nije promenila život i pogled na svet.
“Čudno je, nikada nisam želela bebu. Nikada nisam želela da budem trudna. Nikada nisam čuvala decu. Nikada sebe nisam zamišljala kao majku”, rekla je novinaru poznata glumica, objašnjavajući kako joj se mišljenje oko gajenja dece promenilo nakom posete školi u Kambodži u kojoj se igrala sa decom. “U tom trenutku mi je postalo jasno da je moj sin negde u toj zemlji”, dodala je Anđelina.

andja4

Džolijevoj je proradio materinski instinkt dok je 2001. godine snimala film Lara Croft: Tomb Raider u Kambodži. Iste godine je usvojila bebu iz Kambodže, danas četrnaestogodišnjeg Maddox-a. Od tada je usvojila Pax-a (12) iz Vijetnama i Zaharu (10) iz Etiopije. Sa mužem, Bredom Pitom, ima troje biološke dece, Shiloh (9) i blizance Knox and Vivienne (7).

andja5

Za nekog ko nije sebe video u ulozi majke, očito se porilično promenila…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.