Home ZABAVA Britni Spirs izgleda bolje nego ikad!

Britni Spirs izgleda bolje nego ikad!

0
Britni Spirs izgleda bolje nego ikad!

Pop zvezda je pokazala svoje “zmijska telo” u seriji snimaka objavljenih na Instagramu, u kojima je znatiželjnicima ostavila da maštaju o malom crnom bikiniju…

brit-inset-810x960

Video snimci prikazuju pevačicu u zavodljivoj igri uz Nataniel Ratelifa & The Night Sweats’ song “S.O.B”, dok zavodljivo gleda u kameru. Postaje li vam vruće…?!

Međutim, ostaje nejasno zašto se Britni baš u ovom trenutku odlučila da objavi “seksi snimke”… Popularna pevačica je nedavno odlučila da produži ugovor do 2017. sa “Planet Hollywood” za nastavak svog šoua “Britney: Piece of Me”. Izgleda da su se vežbe za šou isplatile, mislim pogledajte taj stas!

“Ples je odličan kardio trening – teško i zabavno istovremeno”, izjavila je pevačica prošle godine, “ali nije lako kada ga upražnjava majka dvoje dece”. Kada sam dobila Džejdena, bilo mi je lako da se vratim u formu, ali pet godina kasnije osetila sam promene na svom telu. Kukovi su mi širi jer sam dobila decu. To je bilo presudno da nastavim sa vežbanjem. Ključ je u doslednosti”, objasnila je neznalicama Britni.

E sad, jedino je pitanje da li je stvarno njeno telo savršeno kao na snimcima ili je snimatelj imao desetku na fakultetu iz predmeta foto-montaža…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.