Home ZABAVA Britni Spirs, licem u lice sa progoniteljem

Britni Spirs, licem u lice sa progoniteljem

0
Britni Spirs, licem u lice sa progoniteljem

Britni Spirs je juče morala da sedi u sali za saslušanja sa svojim bivšim prijateljem i samoproklamovanim menadžerom, Semom Luftijem. Njena porodica tvrdi da ovaj čovek progoni Britni godinama, takođe tvrde da je on taj koji ju je snabdevao drogom tokom turobne 2007. godine i sabotirao njeno lečenje. Britnina ekipa se maksimalno trudila da Luftija drži dalje iz sudnice dok je Britni na saslušanje pod obrazloženjem da je samo njegovo prisustvo uznemirava, međutim sudija je to odbio. U znak kompromisa, posavljene su kamere po svim ćoškovima sudnice kako bi bili apsolutni sigurni da gospođa Britni neće biti uznemiravana, sedeli su na različitim krajevima dugačkog stola za sastanke, i takođe im je određeno da odlaze iz sudnice u različito vreme, kako se ne bi sretali usput. Hej, pa ovo je još malo pa tipičan holivudski brak!

Foto: Instagram/@britney_daily
Foto: Instagram/@britney_daily

Da stvar bude još zabavnija, Lufti tuži nju, Britni, svoju nekadašnju prijateljicu, za novac koji mu navodno duguje za njegovo menadžerisanje, i takođe tvrdi da ga je njen otac Džejmi, udario.

Podsećanja radi, Lufti je već tužio Britninu porodicu 2012. godine za istu stvar, i naravno nije dobio slučaj, o kojoj osnovi mu je dozvoljeno ponovno pojavljivanje na sudu sa identičnim slučajem, ostaje nam da se pitamo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.