Home ZABAVA Deca serije “Modern family” nisu više deca

Deca serije “Modern family” nisu više deca

0
Deca serije “Modern family” nisu više deca

Trenutno se emituje sedma sezona serije Modern family, a osma je u pripremi. Kako se serija bavi različitim porodicama koje razbijaju predrasude i stereotipe, svakako su morala i deca biti uključena u nju.

modern family

Pa tako imamo malenu Lili koju su ispočetka kao bebu glumili blizanci Hiler, a onda ih je zamenila Odri Amberson Emons, i maestralno odigrala sarkastičnu devojčicu zreliju za svoje godine.

modern

Meni Delgado, kojeg glumi Riko Rodrigez, Glorijin sin iz prvog braka, je kroz celu seriju zreliji nego što bi to trebalo da bude, ali uprkos tome vidi se razlika od pre sedam godina i danas.

modern1

Možda je najveću promenu napravila Ariel Vinter, mada genijalna kroz sve sezone, postaje sve zrelija i približnija svetu odraslih.

modern2

Sara Hajlend koja igra ulogu Hejli Danfi, preživela je i neke zdravstvene probleme sa bubrezima tokom snimanja serije, ali to je nije omelo u tome da dolazi na snimanja i bude neopisivo smešna u svojoj tupavosti. Ona je i svoj pubertet proživela pred kamerama, i to joj je još jedan plus.

modern3

Nolan Gould koji tumači lik Luka Danfija, je od dečaka sa loknicama od kojeg se očekuje samo neka glupost, došao do zgodnog zabavnog momka, koji je u međuvremenu izgubio ono svoje dečje salo.

modern4

Nije kao sapunica gde jedan lik gledate od rođenja pa do groba, ali svakako jeste značajna promena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.