Home ZABAVA Dečko Kajli Džener konačno progovorio

Dečko Kajli Džener konačno progovorio

0
Dečko Kajli Džener konačno progovorio

Poznati reper i dečko rijaliti zvezde Kajli Džener, Tajga, konačno je progovorio i čak dao podršku Robu Kardašijanu i njegovoj bivšoj verenici Blac Chyna, sa kojom Tajga ima i trogodišnjeg sina.

“Svako zaslužuje da bude srećan” rekao je Tajga kada su ga novinari pitali da prokomentariše vezu Blac Chyna i Roba, koji je uz to i brat Kajli Džener. Mlada Kajli je nedavno izjavila da ju je brat Rob Kardašijan veoma povredio kada je čula da izlazi sa Blac Chyna.

black1

Inače, novopečeni par je poslednjih dana nailazio na brojne kritike sa jedne i obilje podrške sa druge strane, ali je ova komplikovana ljubavna drama dobila na značaju tek pojavljivanjem Tajga u emisiji kod Kloe Kardašijan. Tokom njegovog gostovanja Tajga je dao izjavu koja je bukvalno “eksplodirala”, rekavši da bi voleo da se oženi Kloinom sestrom i njegovom sadašnjom devojkom, Kajli Džener. Dok Tajga na sve ovo gleda sa vedrije strane, Kajli je, kao uostalom i ostatak klana Kardašijan, potpuno šokirana odlukom svog brata Roba da bude u vezi sa Blac Chyna.

E sad ovako. Ako se ove dve veze okončaju brakom, u tom slučaju bi Tajga bio teča sopstvenom detetu, a Rob Kardašijan, inače Tajgin šurak, bio bi Tajginom sinu očuh.

Uh!!! Prava sreća što na “zapadu” ne postoje šurnjaje, pašenozi i snaje, inače ko bi razmrsio ovo “vrzino kolo”? Taj bi dobio nagradu za rešenje “popularne enigmatike” to je 100% sigurno…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.