Home ZABAVA Demi Lovato, kokain na svakih pola sata, alkohol i bulimija, siguran put

Demi Lovato, kokain na svakih pola sata, alkohol i bulimija, siguran put

0
Demi Lovato, kokain na svakih pola sata, alkohol i bulimija, siguran put

 

Foto: Instagram/@ddlovato
Foto: Instagram/@ddlovato

Siguran put u smrt do 21-e godine, kako se nadala mlada zvezda, koja danas ima 23 a koja je ovog marta proslavila 4 godine od kako je trezna.

“Kada sam završila na rehabilitaciji, pomislila sam, to je to, sad će ljudi misliti da sam još jedan stereotip!”

Tu već vidimo popriličnu nesigurnost i zavisnost od pohvale i odobravanja uopšte. Demi, čije su i majka i baka patile od bulimije, i imale po 45kg, takmičila se na raznim izborima za mis kao baš mala devojčica. Jer gde će drugde da te pošalje bulimična majka nego na beauty pageant. Sama je rekla nekoliko puta da je za nju, tako malu, bilo strašno da izlazi na scenu gde će neko ocenjivati njenu lepotu. Takođe je ispričala koliko je problema imala u školi zbog bulimije, da je na kraju počela sa samopovređivanjem.

“Nadam se da moja deca neće imati to (bulimiju) ali to je kao zavisnost. A i nasledno je.” rekla je još pre neku godinu.

Demi je toliko bila zavisna od kokaina da ga je uspešno krila i unosila u avion, jer nije imalo šanse da izdrži bez njega duže od pola sata-sat. Tako da je na prvoj rehabilitaciji završila već sa 18 godina 2010.godine.  Tamo su joj istovremeno dijagnostifikovani bipolarni poremećaj, poremećaj u ishrani odnosno bulimija i zavisnost od alkohola, kokaina i popularnog oksija. Pravi izazov za svakog psihijatra! Međutim, lečenje je imalo svojih uspona i padova, da bi konačno prekinula sa zloupotrebama svih supstanci u martu 2012.

Foto: Instagram/@ddlovato
Foto: Instagram/@ddlovato

Demi Lovato je danas neko ko inspiriše mlade neprilagođene ljude da ne budu više neprilagođeni, ko se snažno i poprilično uspešno bori protiv stigmatizacije mentalnih poremećaja, i zalaže za realan izgled i proporcije ženskog tela.

Bravo Demi, idol si svakog ko bi ipak prvo da šmrče kokain na svakih pola sata, pa da se onda ipak malko leči!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.