Home ZABAVA Dodela Oskara, al zamalo!

Dodela Oskara, al zamalo!

0
Dodela Oskara, al zamalo!
Foto: Instagram/@dimonbublitscky

Svaka dodela Oskara do sada je imala svoje specifičnosti, ono kad se neka glumica pojavila u providnoj zavesi, ono kad se neko sapleo na crvenom tepihu, ono kad se neko rasplakao tokom govora (ok, ovoga je baš mnogo bilo) ali ovogodišnja dodela Oskara ostaće upamćena po gomili incidenata, počevši od same probe na kojoj su se srušile potpore za binu, i sva je sreća pa niko nije povređen.

Srušila se bina za dodelu Oskara!

 
Tada je već trebalo da bude jasno da sve što tako počne, ne može mnogo bolje da se završi. Naime, tek što su okupljeni prestali da brinu da će u toku najavljivanja propasti kroz binu, desilo se sledeće. Naime, Voren biti i Fej danavej koji su imali čast da najave najbolji film, dobili su pogrešnu kovertu! Pa je tako umesto filma “Moonlight” pročitan film “La La Land”.

Ljudi su izlazili na scenu, primili malu zlatnu statuicu, da bi 2 minuta kasnije bilo objavljeno da ipak nisu dobitnici nagrade. Izrazi lica su neprocenjivi, i definitivno nešto što ne bih poželela nikome.

Foto: Instagram/@modavesosyete

Glavni krivac za ovaj malo je reći skandal je Brajan Kalinan, računovođa u “Pricewaterhouse” već 30 godina! On je dodao Vorenu Bitiju pogrešan koverat, i time ovu dodelu Oskara učinio nezaboravnom. U čemu je stvar, Brajan je tvitovao sve vreme kao tinejdžer, izveštavajući o dešavanjima na ceremoniji (kasnije je obrisao skoro sve tvitove) i u trenutku kad je objavio tvit sa fotografijom Eme Stoun koja je dobila nagradu za glavnu glumicu, zbunio se i predao pogrešnu kovertu! Ema, Ema…

Foto: Instagram@ashtondsanders

Brajanova kompanija će se javno izviniti svima koji su pogođeni na bilo koji način ovim incidentom.
Dok jednom ne smrkne drugom ne svane, što bi rekli, pa tako Ešton Sanders glavni glumac u filmu “Moonlight” kaže kako je sve ovo dodatno dalo na vrednosti nagradi koju je njegov film 2 minuta kasnije ipak dobio. Ili što bi rekli psiholozi, nema sreće bez frustracije.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.