Džastin Biber i Hejli Boldvin – više od prijatelja?!

0
506

21-ogodišnji pevač i 19-ogodišnji model snimljeni sa sa grupicom momaka u opuštenom druženju u nacionalnom parku Fort Mason u San Francisku. Biber je postavio nekoliko fotki na Instagram uz komentar: “Ona voli posadu”!

She loving the crew

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Mlađani pevač bio je opušteno obučen, u belu majcu, tamnu jaknu i plitke pantalone kako bi se na njegovom donjem vešu video znak brenda Kelvin Klajna čije je on promo model. Hajli je takođe bila u kežual varijanti, naočare, svetli isparani džins i bela majca koja je pokazivala njen obnaženi stomak.

Life is like a box of chocolates

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Da li je napolju bilo pretoplo ili je Biberu bilo vruće pored Boldvinove ne znamo, ali je u jednom trenutku morao dodatno da se “razgoliti” skinuvši i majcu. Dvoje mladih tinejdžera izazivali su tračeve cele protekle godine kada se polemisalo da li su u ljubavnoj vezi, ali se oni ni do dan danas nisu izjasnili po tom pitanju. Njih dvoje su i pre mesec dana snimljeni zajedno na Karibima.

morning w @heroesmodels 👅

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Izvor blizak mladom paru rekao je da je Hejli Boldvin jedna od najboljih Biberovih prijateljica ali da između njih postoji i jaka privlačnost dok su drugi izvori potvrdili da je par dospeo na stupanj viši od običnog flerta, da se odlično provode zajedno ali se ne zna u kom pravcu će njihov odnos dalje ići.

Za sad se deca igraju u parku, a da li će doći do “rekreacije” ili je možda već došlo, čuće se…

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.