Home ZABAVA Džastin Biber i Hejli Boldvin – više od prijatelja?!

Džastin Biber i Hejli Boldvin – više od prijatelja?!

0
Džastin Biber i Hejli Boldvin –  više od prijatelja?!

21-ogodišnji pevač i 19-ogodišnji model snimljeni sa sa grupicom momaka u opuštenom druženju u nacionalnom parku Fort Mason u San Francisku. Biber je postavio nekoliko fotki na Instagram uz komentar: “Ona voli posadu”!

View this post on Instagram

She loving the crew

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Mlađani pevač bio je opušteno obučen, u belu majcu, tamnu jaknu i plitke pantalone kako bi se na njegovom donjem vešu video znak brenda Kelvin Klajna čije je on promo model. Hajli je takođe bila u kežual varijanti, naočare, svetli isparani džins i bela majca koja je pokazivala njen obnaženi stomak.

View this post on Instagram

Life is like a box of chocolates

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Da li je napolju bilo pretoplo ili je Biberu bilo vruće pored Boldvinove ne znamo, ali je u jednom trenutku morao dodatno da se “razgoliti” skinuvši i majcu. Dvoje mladih tinejdžera izazivali su tračeve cele protekle godine kada se polemisalo da li su u ljubavnoj vezi, ali se oni ni do dan danas nisu izjasnili po tom pitanju. Njih dvoje su i pre mesec dana snimljeni zajedno na Karibima.

View this post on Instagram

morning w @heroesmodels 👅

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Izvor blizak mladom paru rekao je da je Hejli Boldvin jedna od najboljih Biberovih prijateljica ali da između njih postoji i jaka privlačnost dok su drugi izvori potvrdili da je par dospeo na stupanj viši od običnog flerta, da se odlično provode zajedno ali se ne zna u kom pravcu će njihov odnos dalje ići.

Za sad se deca igraju u parku, a da li će doći do “rekreacije” ili je možda već došlo, čuće se…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.