Home ZABAVA Džastin Biber otvoreno o svojim tetovažama – naročito Selene Gomez!

Džastin Biber otvoreno o svojim tetovažama – naročito Selene Gomez!

0
Džastin Biber otvoreno o svojim tetovažama – naročito Selene Gomez!

“Bolje da se kaješ zbog nečeg što si uradio, nego zbog nečeg što nisi”, tako bar kažu. To se ne bi moglo reći u slučaju tetovaža na telu Džastin Bibera, naročito one koja se odnosi na njegovu bivšu devojku Selenu Gomez. Malo je reći da se “zapetljao”.

biber2

U videu, Biber lepo objašnjava značenje svake tetovaže i sve je teklo fino… dok nije stigao do one koja se nalazi na njegovom levom zglobu na ruci, a gde i dalje stoji lepo lice njegove bivše ljubavi Selene Gomez. U stvari i ne baš tako lepo, s obzirom da je ” naknadno prepravljano”, posle njihovog raskida. Tu već postaje neprijatno…: “Uh, ovo je tetovaža moje bivše. Pokušao sam da joj promenim lice određenim senčenjem, ali džaba, ljudi i dalje znaju da je to ona”, rekao je na snimku mladi Biber Džastin (21).

biber3

“Ne volim tetovaže na dnu leđa ni kod muškaraca ni kod žena. Mislim da Dejvid Bekam ima tu tetovažu i to nije dobro”, dodao je popularni pevač.

Ipak, za razliku od Bibera, Dejvid umesto “zamaskirane” slike bivše devojke, na ruci ima istetoviran potpis svoje zakonite žene Viktorije Bekam. Tako da mali, gledaj i uči se…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.