Home ZABAVA Dženifer Lopez: Prava ljubav je bila sa Benom

Dženifer Lopez: Prava ljubav je bila sa Benom

0
Dženifer Lopez: Prava ljubav je bila sa Benom

Multitalentovana latino zvezda Dženifer Lopez, posle skoro 12 godina, osvrnula se na svoju vezu sa Ben Aflekom u intervjuu za magazin People.

Ovo dvoje koji su svojevremeno bili najpoznatiji par na svetu, otpočeli su vezu 2002. godine na snimanju filma “Gigli”, ksnije su snimili zajedno i film “Devojka iz Džersija” i spot za pesmu “Jenny from the block” nakon čega su se verili.

jennifer-lopez-ben-affleck.ls.22614

“Drugo vreme, druge stvari, ko zna šta je sve moglo biti tada, ali to je bila prava ljubav.” rekla je Džen.

Aflek je zaprosio prsenom, 6.1 karat pink dijamant, koji je tada plaćen 1.2 miliona dolara.

“Mi se nismo trudili da budemo u centru pažnje javnosti, ali naša veza je počela kad i tabloidno novinarstvo, i mislila sam ‘o moj Bože’ to je bio ogroman pritisak.” objasnila je Lopez.

Ona i Ben su raskinuli neposredno pred venčanje, i ona danas kaže da joj se tada prvi put slomilo srce.

“Mi nemamo baš odnos ukome se oslanjamo jedno na drugo po pitanju nekih saveta” rekao je Ben “Ali imamo vezu u kojoj pošaljemo jedno drugom email ‘e, super ti je film’ sećam se kada je postala žiri u American Idol, sećam se da sam joj poslao da je to pametan potez i srećno. Ja nju poštujem, sviđa mi se, ona je prošla kroz neke stvari u životu koje nisu bile fer, i drago mi je da vidim da je sada uspešna” završio je priču Ben.

Jennifer-Lopez-Ben-Affleck-Engagement-Ring.ms.032516

Za par koji je raskinuo pre 12 godina, mnogo se oni nešto vole i poštuju… Da li je ovo samo uvod u pomirenje, sad kad su oboje single?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.