Home ZABAVA Džoniju Depu preti 10 godina robije

Džoniju Depu preti 10 godina robije

0
Džoniju Depu preti 10 godina robije

Glumac Džoni Dep, mogao bi uskoro  da se nadje na optuženičkoj klupi, ukoliko slučaj krijumčarenih terijera dospe na sud. Holivudskoj zvezdi preti 10 godna iza brave, a može ostati kraći i za 265.000 doara.

Da podseimo, australijske vlasti nedavno su naredile Depu da svoja dva psa Pistola i Bua pošalje iz zemlje,  ili će u protivnom  biti uspavani. Ministar poljoprivrede Barnanbi Džojs optužio ga  je da je prokrijumčario jorkširske terijere u svom avionu,  kada se vratio u Australiju  da bi nastavio snimanje petog dela serijala “Pirati sa Kariba”.

Vlasti su dale Depu i njegovoj 29-godišnjoj supruzi Amber Herd, rok od 72 sata da svoje ljubice vrate u SAD, što su oni nevoljno učinili.

Ako počnete da dozvoljvate  filmskim  zvezdama – čak i ako su dva puta proglašeni za najseksipilnijg muškarca,  da ulaze u zemlju sa ljubimcima, zašto onda ne dozvolimo svima da krše zakon rekao je Džojs i dodao da je “vreme da Pistol i Bu zbrišu nazad u SAD”.

Australija ima stroge karantinske procedure kako bi sprečila širenje bolesti poput besnila. Da bi uneli ljubimca u Australiju potrebna je dozvola i period u karantinu od najmanje 10 dana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.