Home ZABAVA Ejmi Šumer- ŽENA IMA PRAVO DA BUDE KOMPLIKOVANA!

Ejmi Šumer- ŽENA IMA PRAVO DA BUDE KOMPLIKOVANA!

0
Ejmi Šumer- ŽENA IMA PRAVO DA BUDE KOMPLIKOVANA!

Ejmi Šumer, jedna od najboljih američkih stand up komičarki (takođe je i glumica i producent) se jako iznervirala kada je voditelj talk show emisije- The Women Tell All, Kris Harison, rekao jednoj od gošća da je komplikovana, i da se nada da će uspeti da se izbori sa tim.

Chris-Harrison-Amy-Schumer-Feud.ms.030716

Radi se o prelepoj mladoj devojci, Jubilee Sharpe, ratnoj veteranki, koja je sa 18 godina pristupila vojci, poznata je po učestvovanju u reality show- The Bachelor, američke televizije ABC. U tragičnoj nesreći je izgubila čitavu porodicu, i valjda je Harison, mislio da je to ono što je čini komplikovanom.

“Znam da ne možeš to da kontrolišeš, možda si komplikovana i znam da potpiruješ vatru ponekad, ali nadam se da ćeš shvatiti koliko si posebna, i zaista cenim što si došla ovde i podelila svoju priču sa gledaocima.”

Jubilee je onda rekla da je je odslužila svoje 4,5 godine u vojsci, i da je sada u Rezervama.

“I da, unapređena sam u narednika.” dodala je nonšalantno, nakon čega smo se zapitali šta uopšte traži u rialitiju…

Ejmi Šumer se očito jako iznervirala zbog takvog Harisonovog stava, pa je otpočela seriju uzastopnih tvitova:

“Nema ničeg lošeg u ‘komplikovanim ženama’,  žena ne bi trebala da se bori protiv toga.”

“Trebala bi da bude manje komplikovana nadajući se da će se kao takva više dopasti muškarcu, ne treba da traži sopstvenu vrednost u tome što se dopada nekom tipu, ma daj…”

“Ona je pametna i jaka, i postala je narednik u vojsci. Izgubila je čitavu porodicu, a ti kažeš da bi trebala da se bori protiv toga da bude komplikovana”

 

 

 

 

Harison nije odgovorio. Nismo ni očekivali. A povodom ovakvih muških stavova u 21-om veku, i povodom današnjeg praznika žena, dodaćemo:

TO JE NAMA NAŠA BORBA DALA!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.