Home ZABAVA Eva Longorija kao Niki Minaž!

Eva Longorija kao Niki Minaž!

0
Eva Longorija kao Niki Minaž!

Zvezda telenovele Eva Longorija takmičila se protiv Hejden Penetijere u šou Spike’s Lip Sync Battle. Publika je bila šokirana Evinom odlukom što je za finalnu pesmu izabrala “Anaconda” od Niki Minaž!

Predstava je počela tako što su njih četvorica uneli TV zvezdu na stejdž gde je ona pokazala da će uraditi sve, ali baš sve kako bi odnela pobedu! Kako bi što bolje izimitirala Niki, čak je i napunila svoj kratki rozi šorts, da bi bolje “dočarala” reperkinu zadnjicu! Sve je bilo spremno i”mešalica” je mogla da se uključi u struju…

View this post on Instagram

Feels good to win that belt!! #LipSyncBattle

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Penetijerin izraz lica je sve rekao u tom trenutku, bilo joj je jasno da pobediti “Niki Minaž” neće biti nimalo lako! Srećom, glumica iz “Nashville” je izvukla “keca iz rukava” i imala gošću iznenađenja za svoju drugu pesmu te večeri koja joj se pridružila na sceni. Ni manje ni više, to je bila Kristina Agilera pa se Eva našalila rečenicom: “E sad stvarno ne znam jel je veće moje d**e ili tvoja kosa” aludirajući na ogromnu plavu čupavu periku koju je stavila Hejden. Iako je sve pokušala, Eva je proglašena za pobednika a na pitanje šta će pamtiti, bila je direktna i duhovita – “da sam izgubila”!

https://www.youtube.com/watch?v=mJbgJ7Jv9tU

Što bi rek’o Čarls Barkli: “Što ulaziš u frku kad si slabiji”!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.