Home ZABAVA Grudi, i čije (ni)su prave

Grudi, i čije (ni)su prave

0
Grudi, i čije (ni)su prave

Kad se povede priča o silikonskim implantima, setim se jedne drugarice koja je na pitanje: “Jel su to tvoje grudi?” a bilo je evidentno da joj nisu baš genetski date, odgovarala: “Da moje su, ja sam ih platila”

Čije su, da su, bitno da su lepe.

Anđelina Džoli je imala proaktivnu duplu mazektomiju, zbog koje je u okviru operacije ugradila implante, i kako kaže, oduševljena je rezultatima.

NEW YORK, NY - APRIL 04:  Angelina Jolie attends Women in the World Summit 2013 on April 4, 2013 in New York City.  (Photo by James Devaney/WireImage)
Foto: radaronline.com

Kortni Lav je svojevremeno ugradila silikone, ali kada se pokajala, otišla je da ih ukloni, i odnela kući kao suvenir. Nesreća je što je njen pas pojeo jedan od implanata i uginuo.

Foto: radaronline.com
Foto: radaronline.com

Tori Speling je takođe ugradila silikone davno, još kad je imala dvadesetak godina, i sada se kaje zbog toga. Kaže da nakon četvoro dece koje je rodila njen dekolte ima udubljenje i izgleda užasno, a postojao je problem i sa dojenjem, pa tako četiri puta.

Foto: radaronline.com
Foto: radaronline.com

Deniz Ričards je ugradila silikone sa 19 godina, i to veće nego što je želela, sada se kaje, jer kaže da joj je žao što u tom trenutku nije imala više samopouzdanja da kaže NE operaciji grudi. Ali hej, kako bi se posle udala za Čarli Šina!

Foto: radaronline.com
Foto: radaronline.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.