Home ZABAVA Harison Ford će još jednom biti Indijana Džons!

Harison Ford će još jednom biti Indijana Džons!

0
Harison Ford će još jednom biti Indijana Džons!

Genijalni Stiven Spilberg napraviće još jedno kultno delo u američkoj kinematografiji. Najnovija verzija Indijane Džonsa pojaviće se u bioskopima 19.jula 2019.

 

Podsetićemo, prva verzija filma napravljana je 1981. godine pod nazivom “Kradljivci izgubljenog kovčega“, sledeći filmovi su bili: “Indijana Džons i ukleti hram” 1984. godine, zatim “Indijana Džons i poslednji krstaški pohod” 1989. godine i nakon devet godina pauze, poslednji “Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje” 2008. godine.

Jedanaest godina nakon poslednjeg filmskog ostvarenja ponovo ćemo gledati avanturistički nastrojenog profesora u novoj avanturi. Ostala imena glumaca za sada nisu poznata, i biće objavljena nešto kasnije.

Produkcijska kuća Walt Disney će ovog puta vratiti remek delo na filmska platna.

 

“Indijana Džons je naveće ostvarenje u istoriji kinematografije, i ne možemo da dočekamo da se pojavi u bioskopima. Retko se napravi tako dobra kombinacija režisera scenariste i glumca, kao što je to ovde slučaj sa Džordž Lukasom, Spilgergom i Harisonom Fordom” rekao je predsednik kompanije Walt Disney.

Odrasli smo uz Harison Forda, ali on kao da odbija da odraste.Indijana DžonsIndijana Džons

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.