Harison Ford će još jednom biti Indijana Džons!

0
416

Genijalni Stiven Spilberg napraviće još jedno kultno delo u američkoj kinematografiji. Najnovija verzija Indijane Džonsa pojaviće se u bioskopima 19.jula 2019.

 

Podsetićemo, prva verzija filma napravljana je 1981. godine pod nazivom “Kradljivci izgubljenog kovčega“, sledeći filmovi su bili: “Indijana Džons i ukleti hram” 1984. godine, zatim “Indijana Džons i poslednji krstaški pohod” 1989. godine i nakon devet godina pauze, poslednji “Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje” 2008. godine.

Jedanaest godina nakon poslednjeg filmskog ostvarenja ponovo ćemo gledati avanturistički nastrojenog profesora u novoj avanturi. Ostala imena glumaca za sada nisu poznata, i biće objavljena nešto kasnije.

Produkcijska kuća Walt Disney će ovog puta vratiti remek delo na filmska platna.

 

“Indijana Džons je naveće ostvarenje u istoriji kinematografije, i ne možemo da dočekamo da se pojavi u bioskopima. Retko se napravi tako dobra kombinacija režisera scenariste i glumca, kao što je to ovde slučaj sa Džordž Lukasom, Spilgergom i Harisonom Fordom” rekao je predsednik kompanije Walt Disney.

Odrasli smo uz Harison Forda, ali on kao da odbija da odraste.Indijana DžonsIndijana Džons

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.