Home ĆAKULANJA Hitleri je izduvala (mada ne onako kao Monika)

Hitleri je izduvala (mada ne onako kao Monika)

0
Hitleri je izduvala (mada ne onako kao Monika)
Foto: Instagram

Kad se u nekom zapaljivom govoru kaže: “I Amerika i Rusija” to zvuči nekako isto kao “volim ženu al volim i ljubavnicu”. Stoga, ne znam čemu ovolika drama kod srba oko američkih izbora. Lično, dok je bio u igri, Berni Sanders mi je bio najzanimljiviji kandidat. Sve nakon toga protiče u znaku: nisam za Trampa al sam debelo protiv Hitleri. Što je najbolje, mislim da su i oni s pravom glasa na izborima (a ne besposleni srbi koji se razumeju u svačije izbore, a onda na sopstvenim izaberu Tomu Diplomu) glasali vođeni istom idejom. Zabavnije od klinča Tramp/Hitleri su navijači (to je mnogo više od glasača, pošto se tu ubrajaju i oni koji nemaju pravo glasa ali jednako navijaju). Pobednik je Majli Sajrus koja javno plače jer je njen favorit izgubio.

https://www.instagram.com/p/BMpdDrHAYlZ/

Navijači dakle zaboravljaju da Amerikom vlada sistem, i da se predsednik tu pita koliko i prase u Matijeviću. Ima kao eto malo razlike, ali suština je ista. Narod veruje Trampu i kad mu se ne sviđa ono što ovaj govori, a Hitleri ne veruje čak ni kad govori ono što narod voli da čuje. Kao rezultat imamo srušen internet danas zbog apokaliptičnih prognoza, od onih koji se plaše Trećeg Svetskog Rata, preko onih koji mu se raduju, pa onda vesti raznih “eksperata” kako je Putin naglo ojačao, dok se ISIS raduje Trampovoj pobedi (?!) a globalna ekonomija je ugrožena i slična sranja. I tako spining ceo dan, a onda konačno jedna prava vest!
“Tuče demonstranata i policije širom Amerike!”


Pa šta je bilo, zaigrala mečka i u svojoj domovini? Jel ovo otpor prema demokratski odabranom kandidatu, ili ovo samo ameri nisu imali OTPOR na vreme da rasturi to kao kod nas 5.oktobra 2000? I šta sad, nego sledi saopštenje za javnost kako je građanski rat na pomolu, te je neophodno uvesti vanredne mere, i dati policiji još veća ovlašćenja.
Demokratija u svom punom sjaju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.