Home U TRENDU Ekspanzija zainteresovanosti za “IGRU PRESTOLA”

Ekspanzija zainteresovanosti za “IGRU PRESTOLA”

0
Ekspanzija zainteresovanosti za “IGRU PRESTOLA”

Čini se kao da se svakim danom, kako se približava 26.april, početak 6. sezone ultra popularne serije “Igra prestola”, raste napetost i interesovanje za sudbine glavnih likova i pravac u kojem će radnja serije otići.

Kao što već znamo, niko nije bezbedan. Serija pobija sve koncepte američke kinematografije, zasnovane na ideji da glavni lik ne sme umreti! Al ne lezi vraže! Taman kad se vežete za nekog, zli Martin ga ubije!

View this post on Instagram

Valar Morghulis ✌🏻️#eddardstark #seanbean #gameofthrones #hbo

A post shared by Game of Thrones (@gameofthronesnotofficial) on

 

Glumica Mejzi Vilijams, koja tumači lik Arie Stark, hrabre devojčice koja se bori za sopstveni opstanak potpuno sama, kaže:

“Sve se još više zahuktava kad znate kako intenzivne priče predstoje, a nastavljaju se na intrigantni kraj pete sezone. Aria nikada nije bila deo borbe presto, što je super, jer ljudi započinju čitave rasprave kome bi trebalo da pripadne presto, i to je potpuno pogrešan motiv za raspravu. Ariu vidim kao nekoga ko će se samostalno boriti, ubijati loše momke i pomagati dobrima. Ne vidim je na tronu, ali mogla bi da bude dobar savetnik kralju, lojalna je, donosi dobre odluke, i ništa ne radi iz loših pobuda”

View this post on Instagram

Bruuuuuuuh

A post shared by Maisie Williams (@maisie_williams) on

 

Možda ovo znači da će bar Aria ostati zaštićena do kraja sezone, ali kad je Džordž R.R.Martin u pitanju, ne smemo se kladiti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.