Home ZABAVA “Ili imaš velike grudi ili nemaš muža”!

“Ili imaš velike grudi ili nemaš muža”!

0
“Ili imaš velike grudi ili nemaš muža”!

Ova šala bi mogla da se odnosi na poznatu glumicu Nikol Kidman koja je odlučila da se otarasi svojih implantata. Ova 48-ogodišnja australijska lepotica je odstranila svoje veštačke grudi u sklopu novog zdravstvenog režima. Prijatelj blizak glumici je ekskluzivno izjavio da ona ne želi u svom telu da ima ništa što bi moglo biti otrovno.

nikole

Ali dok se Nikol oseća bolje po pitanju svog zdravlja, spekuliše se da bi njen muž Kejt Urban mogao da “uhvati krivinu” na primer u saradnici American Idol Dženifer Lopez! Čak se pročulo da je Kejt izjavio kako je Džej Lo “praznik za njegove oči”! Ups…. I šta ćemo sad?!

Nikol je potpuno oduševila svet svojim izgledom pre manje od dve godine, kada se pojavila sa parom “novih grudi” što su doktori videli kao rezultat odlične operacije.

nikole2

“Bila je tako ponosna na njih u tom trenutku i volela je da pokaže svoju figuru u seksi haljinama. Ali, ona se ipak odlučila da sve vrati na staro”, dodao je prijatelj lepe glumice. Inače, opšte je poznato da je Nikol Kidman “fitnes fanatik” i uz to vegetarijanka što se sve odražava na njenu vitku liniju.

nikole3

Možda je oduševljena svojim novim telom ali je zabrinuta zbog “ljuljuškastog” od Dženifer Lopez. Već se govorka da je Kejt ponovo zainteresovan za nju, a da ni ona baš nije ravnodušna te da ga obasipa pažnjom. To bi svakako mogla biti propast za Nik i Kejtov brak!

Dakle… izgleda da “ili imaš grudi ili ode muž”…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.