Home ZABAVA IZNENAĐUJUĆE LIBERALNA (i predizborna) IZJAVA DONALDA TRAMPA

IZNENAĐUJUĆE LIBERALNA (i predizborna) IZJAVA DONALDA TRAMPA

0
IZNENAĐUJUĆE LIBERALNA (i predizborna) IZJAVA DONALDA TRAMPA
Foto: eonline.com

Donald Tramp je iskazao svoju podršku Kejtlin Džener i transrodnoj zajednici. Tokom gostovanja u emisiji The Today Show, ovaj republikanac/kandidat za predsednika je putem Twitter-a bio pitan kako on planira da bude „inkluzivan predsednik.“ Pitanje se dalje nastavlja: „G. Tramp, molim vas budite specifični u primeru, recite nam svoje stavove o LGBT populaciji, kako planirate da budete inkluzivan kao predsednik, i molim vas recite nešto vezano za zakone o kupatilima u Severnoj Karolini.“

Tramp je onda odgovorio kako je bilo malo pritužbi o situaciji s kupatilima. Ljudi uđu u ono kupatilo koje smatraju prikladnim i to je to. I kasnije, kada ga je voditelj emisije pitao da li bi imao problem da Kejtlin Džener uđe u njegovu zgradu Tramp Kula kako bi otišla u toalet, da li bi mu bilo u redu da uđe u koje god kupatilo ona želi, na šta je on odgovorio da ne bi imao problem.

Foto: eonline.com
Foto: eonline.com

Znajući Trampa i njegove poglede na sve što nije beli muškarac, rođen u Americi, heteroseksualne orijentacije, zaključićemo da je definitivno spreman da uradi sve za malo glasova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.