Home ĆAKULANJA Jel attention whore isto whore?

Jel attention whore isto whore?

0
Jel attention whore isto whore?

“Ja nisam primetila da u tvojim vezama postoji neki drugi problem osim ‘nije me zvao ceo dan!'” Ovako je moja Mara davnih dana pokušala da mi kaže da sjašem s istom pričom svaki put, no naravno uzalud. Kako sam tvrdoglava i samovoljna teško me bilo ubediti da postoji nešto što može nekoga da okupira puna 24h da on i ne pomisli da se zapita gde je moje visočanstvo i šta radi.

Nisam pomenula, al da se zaključiti i da sam egocentrična poprilično. A ako nastavim u ovakvom superlativu da pričam o sebi, udaću se u limburgu mesecu (mislim, ponovo). Mada bolje i tako, na vreme da poštedim svaku muškarčinu koja se nada poslušnoj ženici malih zahteva i jednako malih sisa. I’m sorry, not in my department hon.
Ima nekoliko grupa tih wanna be nezainteresovanih/suviše kul/prezauzetih osoba i jednako ne podnosim svaku od njih. Tako imamo, kao što smo već rekli, ove glumce nezainteresovanosti koji još žive u nekom pogrešnom vremenu gde su ribe padale na to kad ih dečko kulira i javlja se ređe nego što prosečna klinka promeni sliku na profilu. Za razliku od ovih prvih, koji samo druge lažu da ih kurci bole za sve, imamo i teži oblik, koji sem okoline laže i sam sebe da je too cool da bi se cimao oko bilo koga, u osnovi je svakako strah od odbacivanja, il’ što bi naš narod rekao “kiselo grožđe”. Ovi siroti prezauzeti su odrasli vaspitavani da ako ti nije teško, mora da nešto ne radiš kako treba, ako imaš slobodnog vremena mora da si klasičan neradnik (čast izmilelim pozerima i njihovim ceđenim pomorandžama na martosvskom suncu, koji su zaista neradnici) ako imaš volje da se baviš bilo čime što nije nametnuta obaveza ili naprosto jurnjava za nečim materijalnim, mora da si indolentan.
Stvari su makar na početku vrlo proste, ja sam žensko, ti si muško, tvoj posao je da mi obezbediš punu i nepodeljenu pažnju ne bih li ja tebi obezbedila da ne navlačiš više viruse sa porno sajtova. U koje mi tačno svrhe služiš ako ne radiš ono što sam ti reko jebem ti lebac krvavi, kako se Limeni prodrao onomad. E, al ja nisam Limeni i neću da se derem uludo, ili zapravo uopšte. Žene vole komplimente, mrze druge žene, i sve su iste po tome što sve žele da budu posebne, to je najveća istina još od kad je EPS priznao da malo ali neizostavno kraducka struju potrošačima.
Da ne bude zabune, imamo i žene sa dijagnozom neodgovaranja na poruke, i nejavljanja. Nedavno je drug jednoj takvoj koja se posle dva dana setila da odovori i to sva začuđena što ga nema, rekao da je baš počeo da vežba taj novi trend neodgovaranja, ali da kako je tek na početnom nivou, može da izdrži tek nekoliko sati, ali se nada da će napredovati i uskoro uspeti da izdrži 24h bez da se oglasi. Nema potrebe da kažem da je dala najpasivnoagresivniji odgovor, odnosno “Ok”.
Zovite se, svađajte se, ljubite se, jer nikoga nikada nećete čuti da vam kaže: Pogrešio sam što se pored mene osećala kao princeza.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.