Home ZABAVA Kajli Džener i Tajga na korak od raskida!

Kajli Džener i Tajga na korak od raskida!

0
Kajli Džener i Tajga na korak od raskida!

Problemi u tinejdžerskom raju! Pošto je Kajli Džener tek ušla u “svet odraslih”, ona i njen dečko, reper Tajga non – stop su vreme provodili zajedno i bili nerazdvojni.

kajli5

 

Kao rezultat toga, umesto idile, izvor blizak porodici Kardašijan kaže da se njih dvoje u poslednje vreme stalno prepiru. To je po njihovim rečima, došlo do tačke da je potpuno nepodnošljivo biti u njihovom društvu, jer oni stvaraju neprijatnu situaciju. Kajli se nedavno požalila svojoj porodici da Tajga ne odobrava način na koji ona gradi svoju karijeru i smeta mu što se preterano eksponira. On bi želeo da ona “povuče kočnicu” i uživa u svom životu bez rada svaki dan, po ceo dan. Ali, Kajli je “gluva” na njegove savete i govori mu da vodi računa o sebi i svojoj karijeri a da prestane da “gura nos” u njen život. U prevodu, ako se ovako nastavi, kraj njihove veze je sve bliži, dodao je izvor.

kajli3

Uzimajući u obzir da je Kajlin otac u međuvremenu postao žena, Tajga je možda iz najbolje namere hteo da preuzme “ulogu tate”, ali mu izgleda i ne ide baš od ruke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.