Home ZABAVA Kameron Dijaz otkriva koje je plastične operacije sve imala

Kameron Dijaz otkriva koje je plastične operacije sve imala

0
Kameron Dijaz otkriva koje je plastične operacije sve imala
Foto: Instagram/@camerondiaz

Kameron Dijaz je neko ko se ostvario i na polju manekenstva i na polju glume jednako uspešno, i izgleda prelepo uprkos činjenici da ima 43 godine.

Ona je u svojoj knjizi “Longevity” bila brutalno iskrena, i ispričala da je imala ekstremne mere zarad očuvanja mladosti i lepote.

Foto: Instagram/@camerondiaz
Foto: Instagram/@camerondiaz

“Nanosim šminku na svoje lice već više od četvrt veka. Provodila sam sate u frizerskim salonima, imam dugačak staž u posetama dermatologu i istraživanjima raznih tretmana krema, lasera i botoks filera.” napisala je u knjizi.

Kamron je napisala i da je zadovoljna rezultatima, jer kako kaže “Kada izgledamo lepo spolja to čini da se osećamo lepo i iznutra, i nema ničeg lošeg u tome.”

Ona je takođe i upozorila da ništa ne može zaustaviti proces starenja: “Mogućnost da ofarbamo svoju kosu i namažemo kremu na lice, ne menja činjenicu da svaki deo našeg tela stari svakog dana.”

Ispričala je i kako se pokajala kada je uradila botoks: “To je promenilo moje lice na jedan jako čudan način. Mislila sam, ne želim da izgledam tako. Radije ću imati lice koje stari nego ono koje mi ne pripada uopšte.”

Foto: Instagram/@camerondiaz
Foto: Instagram/@camerondiaz

Priznala je i da je imala operaciju nosa, ali kako navodi strogo iz zdravstvenih razloga, jer je 2006 godine navodno po četvrti put slomila nos na surfovanju nakon čega je morala na operaciju.

U godinama koje su sdolazile ona je naučila da uživa u svom telu, i da se posveti i nekim drugim stvarima i ljudima oko sebe.

Uostalom, korica knjige gde se vidi njeno lepo lice a bez trunke šminke, govori u prilog tome.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.