Kanje Vest ne prestaje sa skandalima!

0
296

Poznati reper Kanje Vest je nakon niza prošlonedeljnih skandala u kojima je pevačicu Tejlor Svift nazvao “*učkom koju je učinio poznatom” a zatim tražio novac od ljudi na Tviteru jer smatra da je “pametnija investicija od gladne dece u Africi”, nastavlja sa skandalima.

kajnje1

On je gostujući u emisiji “SNL” napravio haos, rekavši da će napustiti program, a audio snimak njegovog “besa” procureo je u javnost…

U jednominutnom klipu, Kanje naziva Tejlor Svift “folirantkinjom” a zatim nastavlja – “Vidi ti to, oduzeli su mi deo scenografije, a nisu me ni pitali, sad vam je krivo, Vest čuje sve, 6 godina prolazim kroz ova *ranja”. Da li su oni ludi?! Ja sam uticajniji od 50% bilo kog drugog ljudskog bića na planeti, živog ili mrtvog. **beš Pikasa i Eskobara!!!”, izjavio je muž najpopularnije starlete Kim Kardašijan.

https://www.youtube.com/watch?v=RoVk9tKJaqg

Izvor blizak 38-godišnjem reperu ga je pravdao i rekao da je Kanje proveo ceo dan na probi i uložio mnogo napora. Promena scenografije je urađena samo 30 minuta pre programa koji je išao uživo.

Kasnije je Kanje na Tviteru postavio: “Moj najveći neprijatelj je moj ego”

Šta reći… Valjda će ga nešto ili neko uskoro smiriti…

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.