Home ZABAVA Kanje Vest ne prestaje sa skandalima!

Kanje Vest ne prestaje sa skandalima!

0
Kanje Vest ne prestaje sa skandalima!

Poznati reper Kanje Vest je nakon niza prošlonedeljnih skandala u kojima je pevačicu Tejlor Svift nazvao “*učkom koju je učinio poznatom” a zatim tražio novac od ljudi na Tviteru jer smatra da je “pametnija investicija od gladne dece u Africi”, nastavlja sa skandalima.

kajnje1

On je gostujući u emisiji “SNL” napravio haos, rekavši da će napustiti program, a audio snimak njegovog “besa” procureo je u javnost…

U jednominutnom klipu, Kanje naziva Tejlor Svift “folirantkinjom” a zatim nastavlja – “Vidi ti to, oduzeli su mi deo scenografije, a nisu me ni pitali, sad vam je krivo, Vest čuje sve, 6 godina prolazim kroz ova *ranja”. Da li su oni ludi?! Ja sam uticajniji od 50% bilo kog drugog ljudskog bića na planeti, živog ili mrtvog. **beš Pikasa i Eskobara!!!”, izjavio je muž najpopularnije starlete Kim Kardašijan.

https://www.youtube.com/watch?v=RoVk9tKJaqg

Izvor blizak 38-godišnjem reperu ga je pravdao i rekao da je Kanje proveo ceo dan na probi i uložio mnogo napora. Promena scenografije je urađena samo 30 minuta pre programa koji je išao uživo.

Kasnije je Kanje na Tviteru postavio: “Moj najveći neprijatelj je moj ego”

Šta reći… Valjda će ga nešto ili neko uskoro smiriti…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.