Home ZABAVA Kejt i Di Kaprio evocirali uspomene na “Titanik”

Kejt i Di Kaprio evocirali uspomene na “Titanik”

0
Kejt i Di Kaprio evocirali uspomene na “Titanik”

Kada ste jedan od najnezaboravnijih glumačkih parova u istoriji filma, onda je nemoguće da ne postoji “hemija” iako su prošle mnoge godine od tad.

Kejt je nedavno podelila sa ljudima svoje zapažanje da joj je tadašnji ljubavni partner na filmu, Leonardo Di Kaprio u međuvremenu porastao! “Postao je muževniji i dosta se promenio”, rekla je Kejt Vinslet prijateljima. “On je u ovom trenutku “jači” glumac nego što je ikad bio. I lepši je sad nego ikad, posebno od vremena kada smo snimali Titanik. On je dobar i odan čovek. Oduvek je bio dobar prijatelj, ne samo meni nego i svim drugim ljudima oko njega. I dalje gaji prijateljstva sa ljudima još iz perioda snimanja filma”, nahvalila je svog kolegu 40-ogodišnja glumica.

Inače i Kejt i Di Kaprio su bili uspešni ove sezone kada su u pitanju nagrade, jer su oboje kući odneli Zlatni globus, a oboje su nominovani i za nagradu Oskar.

Glumica je takođe dodala da iako je karijera Leonarda Di Kapria uvek išla uzlaznom putanjom, on je mnogo perspektivniji nego što to zna da iskoristi. Posebno što je, kako glumica kaže, on sada mnogo smireniji i skoncentrisaniji nego što je bio pre 20 godina.

View this post on Instagram

#katewinslet @leonardodicaprio @sagawards Wearing @armani

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official) on

Iz svega ovoga se može zaključiti da Kejt “pametno zbori” a da li je tada mlađanog Di Kaprija podučila još nekim stvarima za vreme snimanja popularnog Titanika ostaje za sad tajna…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.