Home ZABAVA Kendal Džener “ispalila” Victoria’s Secret

Kendal Džener “ispalila” Victoria’s Secret

0
Kendal Džener “ispalila” Victoria’s Secret

Već je jasno da zgodna Kendal nije lojalna nijednom brendu donjeg veša! U poslednjoj kampanji koju je radila za Calvin Klein, ona je svojstveno sebi, ponovo uzburkala javnost, naročito zbog komentara armije njenih fanova, koji je gledaju kao “veličanstvo iz kraljevske loze”!

Ali, ne zaboravite: Kendal se u novembru šepurila pistom u perju Victoria’s Secret. Kada je prošle jeseni na Instagramu najavila da će se pojaviti na reviji poznatog brenda, ispod slike je napisala: “Najbolji rođendanski poklon IKADA! Oduvek mi je bio najveći san da budem na ovoj pisti…”

View this post on Instagram

last night ❤️ @victoriassecret

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

A Calvin Klein? Jel to bila samo “epizodna uloga” možda?

“Iskreno, oduvek sam želela da budem model Calvin Klein, reklamne kampanje ovog brenda su uvek nezaboravne, a i fenomenalno je biti deo tima kome su pripadale i Kejt Mos, Kristi Tarlington i Lara Stoun”, izjavila je Kendal u martu 2015.

Da li je to i dalje tačno i sada kada sanja u Victoria’s Secret? Nelojalno, kažu mnogi ali izgleda da je Kendal Džener sama po sebi brend i ne treba joj drugi…

View this post on Instagram

💤 @calvinklein #ad

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Nova kampanja Calvin Klein je osmišljena kroz rečenicu “I _____ in my Calvins”, kako bi čitalac sam upisao izostavljenu reč, na primer: promeni svet, budi jaka, preživi ili šta god… ali ne i gospođica Džener. Ona je dodala: ” Ja poziram in my Calvins”!, znači ne radim u prevodu ništa.

Ali, devojka pozira za platu bez obzira što ona dolazi od dve žestoko konkurentske firme. Možda bi onda precizniji izraz bio: “Ja zarađujem in my Calvins”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.