Home ZABAVA Ketlin Džener otkriva zašto joj je trebalo 20 godina da postane žena

Ketlin Džener otkriva zašto joj je trebalo 20 godina da postane žena

0
Ketlin Džener otkriva zašto joj je trebalo 20 godina da postane žena

Ketlin Džener je u intervjuu koji je dala Diani Sojer otvorila dušu i otkrila mnoge razloge svoje dugogodišnje borbe da postane žena. Osećajući se oduvek više kao žena nego kao muškarac, svoju transformaciju je započela u ranim tridesetim, a razloge što je toliko dugo čekala na konačni korak ispričala je na “Kreatorskoj konferenciji” koja i slavi ženske priče. Ona je objasnila da je proces prelaska u ženu započela još 80-tih godina ali se na kraju predomislila.

kris-jenner-caitlyn-victorias-secret

“Tada sam počela da radim stvari od kojih sam se osećala bolje. Uzimala sam hormone. Prosto sam ih obožavala. Moja želja u tom trenutku je bila da postanem žena pre moje 40-te. Napunila sam 39, ali u tom trenutku nisam mogla dalje. Tri ili četiri meseca kasnije srela sam Kris. Od početka sam bila iskrena sa njom. Ali, tada sam donela odluku da nastavim sa svojim životom zajedno sa mojom porodicom”, iskrena je bila Ketlin.

Ipak, Ketlin je žudela za nekom vrstom “izduvnog ventila” kako bi pokazala svoju pravu prirodu, pa je poštovala pravila oko kojih se dogovorila sa suprugom Kris. Pravila su podrazumevala da se Ketlin ne doteruje, naročito ne u okviru kuće već samo kad izađe napolje što je ona godinama i radila.

Dakle u želji da izgradi srećan i jak odnos sa svojom ženom Kris Džener, Ketlin je stala sa procesom transformacije iz muškarca u ženu.

E lepo kaže narod, što žena može da te zavrne ne može niko na svetu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.