Home ZABAVA Kim Besindžer u nastavku filmskog hita – “50 nijansi, mračnije”!

Kim Besindžer u nastavku filmskog hita – “50 nijansi, mračnije”!

0
Kim Besindžer u nastavku filmskog hita – “50 nijansi, mračnije”!

Vest koja je odjeknula medju obožavaocima filmskog hita “50 nijansi – siva” je da se platinasta seksi glumica Kim Besindžer (62) sprema da potpiše ugovor za ulogu u nastavku popularnog filma.

I daaa, kao što sigurno pretpostavljate, zavodljiva Kim će se naći u ulozi Elene Linkoln, poslovne partnerke popularnog zavodnika Kristijana Greja i što je još bitnije njegove bivše ljubavnice koja ga je i uvela u svet “nastranosti”. Možete li Kim uopšte zamisliti u boljoj ulozi, svakako da ne!

kim2

Kim neće ovom ulogom “izgubiti nevinost” s obzirom da se već pojavljivala u sličnim ljubavnim scenama na filmskom platnu. Jedna od takvih je i njena uloga iz 1986. godine u filmu “9 1/2 nedelja” gde Kim igra asistentkinju u likovnoj galeriji koja se upušta u vrtlog strasti, upotpunjen sado – mazo “igračkama” i gde joj je partner Miki Rurk. Kada to pogledate, onda vam je jasno zbog čega je glumica kao stvorena za “50 nijansi – mračnije”.

kim3

Džimi Dornan se takođe vraća u ulogu “perverznog milijardera” Kristijana Greja kao i Dakota Džonson u ulogu “doskorašnje filmske device” Anastasije Stil. Džejms Folij će držati rediteljsku palicu kako u prva dva tako i u trećem delu filmskog hita “50 nijansi – oslobođeni” u saradnji sa Nial Leonard koji je radio adaptaciju scenarija. Početak snimanja zakazan je za polovinu februara, a svetska premijera za 10. februar 2017.!

Pa jedva čekamo… specijalno što je opšte poznato da se od starog mesa prave najbolje kobasice…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.