Home Uncategorized Kim Kardašian letela za Pariz jer joj se prijela torta

Kim Kardašian letela za Pariz jer joj se prijela torta

0
Kim Kardašian letela za Pariz jer joj se prijela torta

Tragedija neslućenih razmera za dlaku je izbegnuta. Starleta Kim Kardašijan, mogla je da ostane bez parčeta omiljene torte koje je u tom momentu tako žarko želela. Ali se sve srećno završilo. Francuski poslastičari nisu imali srca da trudnu ženu ostave na cedilu, pa su u poslednjem trenutku našli pravedno rešenje. Tako da se Kim na kraju ipak osladila svojim omiljenim čizkejkom.

kim4

Možda je bolje da vam sve po redu ispričamo. Naime, rijaliti zvezda je u intervjuu za časopis “Vogue”, priznala je da je samo zbog svoje omiljene poslastice odletela u Pariz. Međutim bila je krajnje razočarana kada je stigla u francusku prestonicu i saznala da lokalna poslastičarnica više ne proizvodi njen voljeni čizkejk.

kim5

“Odletela sam, možda pre par meseci, samo da bi okusila hranu koju neko vreme neću moći da jedem. I kada sam stigla tamo rekli su mi da je nemaju”. Molila sam osoblje da mi izađu u susret, jer sam došla ovde samo na jednu noć i već sutradan sam morala da se vratim Oni su mi rekli: ‘U redu, napravićemo.’ i time su mi ulepšali dan”, ispričala je starleta za “Vogue”.

Ne možemo ni zamisliti šta bi se dogodilo da vapaji izgladnele Kim nisu uslišeni. Život bogatih starleta ponekad zna biti preterano surov.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.