Home U TRENDU Kim Kardašijan i Emili Ratajkovski dale odgovor hejterima, u toplesu i sa srednjim psrtom!

Kim Kardašijan i Emili Ratajkovski dale odgovor hejterima, u toplesu i sa srednjim psrtom!

0
Kim Kardašijan i Emili Ratajkovski dale odgovor hejterima, u toplesu i sa srednjim psrtom!

Kim Kardašijan kao da je tek raspalila vatru objavljujući toliko puta komentarisane , podjednako i osuđivane i podržavane toples fotografije.

Ona je u sredu pozirala sa fotomodelom Emili Ratajkovski, obe u toplesu, sa spremnim odgovorom hejterima u vidu srednjeg prsta.

Foto: Instagram/@kimkardashian
Foto: Instagram/@kimkardashian

“Ono kad obe nemamo šta da obučemo, LOL” našalila se Kim aludirajući na originalnu fotografiju gde je u toplesu a ispod koje je pisalo “ono kad nemam šta da obučem” koja je posle objavljivanja izazvala toliko polemika.

Emili je uz fotografiju na svom Instagram profilu napisala: “Mi smo više od naših tela, ali to ne znači da treba da se stidimo svog tela ili svoje seksualnosti #oslobođena”

 

Ona je takođe u intervjuu za InStyle UK prošle godine rekla je čudi reakcija na golo žensko telo u našoj kulturi.

“Mama me je naučila da se nikada ne izvinjavam zbog svoje seksualnosti. Moj tata nikada nije učinio da budem postiđena. Takođe, mislim da nikada nisam imala svest o svom telu kao super-seksualnom, to je bilo, samo moje telo.” rekla je tada Emili.

https://www.youtube.com/watch?v=yfoUEsP4b2I

Mislim da se muškarci sada nadaju masovnom trendu slikanja u toplesu sa podignutim srednji prstom i opisom “ono kad nemaš šta da obučeš”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.