Kim Kardašijan i Emili Ratajkovski dale odgovor hejterima, u toplesu i sa srednjim psrtom!

0
555

Kim Kardašijan kao da je tek raspalila vatru objavljujući toliko puta komentarisane , podjednako i osuđivane i podržavane toples fotografije.

Ona je u sredu pozirala sa fotomodelom Emili Ratajkovski, obe u toplesu, sa spremnim odgovorom hejterima u vidu srednjeg prsta.

Foto: Instagram/@kimkardashian
Foto: Instagram/@kimkardashian

“Ono kad obe nemamo šta da obučemo, LOL” našalila se Kim aludirajući na originalnu fotografiju gde je u toplesu a ispod koje je pisalo “ono kad nemam šta da obučem” koja je posle objavljivanja izazvala toliko polemika.

Emili je uz fotografiju na svom Instagram profilu napisala: “Mi smo više od naših tela, ali to ne znači da treba da se stidimo svog tela ili svoje seksualnosti #oslobođena”

 

Ona je takođe u intervjuu za InStyle UK prošle godine rekla je čudi reakcija na golo žensko telo u našoj kulturi.

“Mama me je naučila da se nikada ne izvinjavam zbog svoje seksualnosti. Moj tata nikada nije učinio da budem postiđena. Takođe, mislim da nikada nisam imala svest o svom telu kao super-seksualnom, to je bilo, samo moje telo.” rekla je tada Emili.

https://www.youtube.com/watch?v=yfoUEsP4b2I

Mislim da se muškarci sada nadaju masovnom trendu slikanja u toplesu sa podignutim srednji prstom i opisom “ono kad nemaš šta da obučeš”

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.