Home ZABAVA Kim Kardašijan u šetnji bez muža

Kim Kardašijan u šetnji bez muža

0
Kim Kardašijan u šetnji bez muža

Lamar Odom se lepo oporavlja. NBA zvezda je izašao da “napravi krug” sa Kloi i Kim Kardašijan, što su sestre naravno podelile sa obožavaocima. Pre pokazivanja lica, pokazale su samo Odomovu senku.

Izvori kažu da je ovo prvi put da je Odom izašao na rekreaciju, da izgleda impresivno i da je izdržao ceo krug bez problema. Kim je ispod fotografija na Instagramu izrazila radost što je nedelju provela u šetnji sa Odomom i Kloe.

Od incidenta kada je Lamar pronađen bez svesti u bordelu u Las Vegasu, on se bori kako bi “povratio snagu”. Kako se čini, to mu poprilično dobro ide, naročito od kad se preselio pored svoje bivše – sadašnje Kloe Kardašijan koja dobro pazi na njega. Očigledno, svi su pokazatelji da se Lamar oporavio pa će možda on i Kloe opet biti zajedno.

To što je Kloe “ispomoć” Lamaru još je i logično, ali pravo je pitanje da li je Kim zaista bila radosna i gde je u celoj ovoj priči tj. šetnji Kanje Vest? Posle višenedeljne “Instagram bitke”, čini se da bi i njemu dobro došla jedna rehabilitacija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.