Home ZABAVA Kortni Kardašijan i Džastin Biber – simpatija ili nešto više!

Kortni Kardašijan i Džastin Biber – simpatija ili nešto više!

0
Kortni Kardašijan i Džastin Biber – simpatija ili nešto više!

Kloi (31) i Kortni (36) Kardašijan imale su “sestrinsko” veče u zapadnom Holivudu, na after partiju posle dodele Gremi nagrada, a domaćin im je bio mlađani Džastin Biber (21).

Dame su izgledale predivno u crnim kombinezonima, Kortni se odlučila za čipkani kako bi “bataci” došli do izražaja, dok je Kloi očigledno htela da stavi naglasak na dekolte. Naravno, dolazak Kortni Kardašijan na žurku kod Bibera ponovo je pokrenuo stare glasine o njihovoj romansi.

kortni

Tračevi su se pojavili u oktobru prošle godine kada su uhvaćeni u zajedničkim izlascima, ali kad god su upitani da li su tračevi istiniti, oni bi se smejali, ali nikad nisu rekli ni da jesu ni da nisu!

Izvori sa after partija kažu da i ako je bilo nečega između njih u prošlosti, to se “ohladilo” jer u toku partija njih dvoje nisu vreme provodili zajedno. “Džastin je bio dobar momak. Većinu večeri je proveo sa Skuter Braunom i Jehuda Smitom”, dodao je izvor.

biber hajli

U poslednje vreme mladog pevača dovode u vezu sa manekenkom Hajli Boldvin, a da li mu je Kortni dala mleko pred spavanje, još ćemo videti…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.