Home ZABAVA Kortni Kardašijan u patnji zbog Skotove nove devojke

Kortni Kardašijan u patnji zbog Skotove nove devojke

0
Kortni Kardašijan u patnji zbog Skotove nove devojke
Foto: Instagram

Ima toga kod žena, koliko god da je vremena prošlo od kad su raskinule s nekim, i ma koliko da ga više ne vole (ne kažemo da je to ovde slučaj) imaju utisak da polažu neko pravo na ljubavni život bivšeg partnera, i kao da misle da on više nikad nema prava da bude ni sa kim drugim, već život mora da posveti kajanju što je bio “đubre pokvareno”.

Foto: Instagram/@glam.loves
Foto: Instagram/@glam.loves

Skot Disik i Kortni su se razišli prošlog leta, najvećim delom zbog Skotovog problema sa uzimanjem psihoaktivnih supstanci, ali su ostali u dobrim odnosima između ostalog i zbog troje dece koju imaju. Nedavno su čak išli i u kupovinu zajedno, Kortni se bila nesebično ponudila da mu pomogne.

Taman kad se porodica Kardašijan vratila sa odmora/snimanja na Kubi, vest da je Skot sa novom devojkom kao da je opalila Kortni kamenom u glavu.

Foto: Instagram/@honeygerman
Foto: Instagram/@honeygerman

U pitanju je australijanka, manekenka po zanimanju, 21-godišnja plavuša Megan Blejk Irvin sa kojom je skot već viđen u nekoliko gradova. 32-godišnji Skot ne krije romansu već opušteno odlazi na romantične večere sa svojom novom devojkom. Za vreme čega Kortni kači slike na Instagram sa citatima Hemingveja “Toliko si hrabar i tih da zaboravljam koliko patiš.”

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ne želimo da dolazimo do nekakvih teorija zavere, ali poznajući ceo koncept šou biznisa i rijalitija, sasvim je moguće da je manekenka iznajmljena da glumi novu devojku, te da će se bračni par Disik/Kardašijan ipak pomiriti na kraju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.