Home ZABAVA Kris Džener – maske su pale!!!

Kris Džener – maske su pale!!!

0
Kris Džener – maske su pale!!!

Kris Džener prosto ne dopušta da joj bilo šta stoji na putu popularnosti! I uprkos činjenici da Rob Kardašijan izlazi sa neprijateljem broj 1 njegove sestre Kajli Džener, Kris je ostavila osećanja prema ćerci po strani, pred činjenicom da bi romansa između Roba i Blac Chyna mogla da joj donese veliki rejting!

Kris-Jenner-Meeting-Rob-Kardashian-Blac-Chyna-04

Kris Džener i Rob Kardašijan nisu proteklih meseci zapravo imali nikakav kontakt – sve do sad! Ali, kada je Rob dospeo u žižu interesovanja zbog svoje veze sa bivšom verenicom repara Tajge, inače dečkom Kajli Džener, mama je “legla na rudu” i juče posetila Roba i njegovu novu ljubav Blac Chyna.

Kris-Jenner-Meeting-Rob-Kardashian-Blac-Chyna-01

Šta li je mama rekla svom “zabludelom” sinu? Iznenađujuće ali “big mama” je veoma srećna, kako kaže, jer se konačno neko našao da izađe na kraj sa njim! Čak je i rekla ćerki Kajli da to prihvati jer u tome što su njih dvoje zajedno nema ništa loše.

A kako je sve počelo… Blac Chyna i Rob su počeli da izlaze zajedno, pa su krenuli u teretanu zajedno, a ona ga je čak naterala da drži i dijetu! Kada je Kris videla sina sa Blac Chyna bila je veoma srećna, jer je videla da je zdrav i da se konačno ponovo smeje što je za nju najbitnije. Ali svi su izgledi da tu nije u pitanju samo “bezgranična ljubav majke” već je poenta u rejtingu!

Kris-Jenner-Meeting-Rob-Kardashian-Blac-Chyna

Mnogi su ponudili ugovore Blac Chyna i Amber Rouz ali one su htele samo E! i jedina stvar koja im je stajala na tom putu su Kardašijani!!!

Kris misli da čitavu ovu prošlonedeljnu dramu može da okrene u svoju korist i još više poveća gledanost rijalitija.

Izvori još kažu da je Kris postavila pravila i svi moraju da ih poštuju i da ako bude kako ona kaže to im može doneti dosta novca.

Tako se udara šakom od sto!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.