Home ZABAVA Krisi Tajgen će biti surogat majka za Kim Kardašijan!

Krisi Tajgen će biti surogat majka za Kim Kardašijan!

0
Krisi Tajgen će biti surogat majka za Kim Kardašijan!

Kim Kardašijan je nedavno ispričala kako bi volela da ima još jedno dete, ali postoji realna bojazan da bi mogla da iskrvari na porođaju.

“Ja sam imala dve veoma teške trudnoće, i dva veoma teška porođaja, tako da to jeste nešto što me stvarno brine, razmišljam i o surogatu, volela bih da istražim i tu opciju.” Rekla je Kim.

Pošto nije baš jednostavno naći nekog da vam ponese kese s pijace a ne celu bebu čitavih devet meseci, a da je pri tom to normalna osoba koja će voditi računa o bebinoj dobrobiti i neće se recimo po završetku intervencije iseliti u Meksiko a Kiminom bebom u svom stomaku, Kimina bliska prijateljica Krisi Tajgen koja je ove godine postala majke jedne male Lune, ponudila se da ona bude surogat.

“Da, pristala bih na to u sekundi, bez da trepnem. Ja sam zaista uživala u trudnoći. Kako god da kim odluči, to će biti najbolje.” Rekla je Krisi.

Foto: Instagram/@chrissyteigen
Foto: Instagram/@chrissyteigen

Krisi je top model, koji je ove godine dobio bebu, a koji želi da svoje telo (a njeno telo je njoj hleb nasušni) ponovo podvrgne promenama zbog trudnoće! Koja čak i nije njena! Pa svaka čast Krisi…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.