Home SUMRAK SVETOVA Lamar i siguran način da te udalje iz aviona

Lamar i siguran način da te udalje iz aviona

0
Lamar i siguran način da te udalje iz aviona
Foto: tmz.com

Jedino gore od toga da te izbace iz after party kluba zbog fajronta, je da te izbace iz aviona zbog jer povraćaš kao maloletnik na Egzitu svuda okolo.

Lamar, to divno biće oslobođeno poroka je zabetoniralo svoju svest pivom i viskijem još pre ukrcavanja u avion u ponedeljak na letu za Njujork. A onda taman kad se smestio na svoje sedište u prvoj klasi, uredno ispovraćao svuda oko sebe putem do toaleta i ostalim putnicima priuštio nezaboravan pogled na svoju glavu koja samo potiljkom viri iz wc šolje, jer ko će se još u tom stanju sećati da zatvori vrata.

0712-lamar-odom-plane-puke-before-and-after-7
Foto: tmz.com

Lamar je tada ispraćen iz aviona, sa sve plastičnom kesom u kojoj su mu spakovane lične poispadale stvari. Međutim taman kad je posada očistila njegov lom, on se vratio i ponovo seo na svoje mesto. Ne bi malo, sadržaj želudca opet krenu svojim putem, a Lamar put toaleta. Samo što je ovog puta ispao kralj univerzuma, kada je zapanjene glave ljudi koji su sedeli na svojim mestima i čekali kraj te agonije, iskoristio za pridržavanje na putu do povraćaonice.

Foto: tmz.com
Foto: tmz.com

E, tu je stvarno izbačen, a avion je poleteo sa 40 minuta zakašnjenja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.