Home ZABAVA Madona – nije problem što ja kasnim, već što vi dolazite rano!

Madona – nije problem što ja kasnim, već što vi dolazite rano!

0
Madona – nije problem što ja kasnim, već što vi dolazite rano!

Sada se definitivno može reći da će ova turneja ostati poznata po skandalima i spekulacijama. Najpre se pričalo da je svetska mega zvezda Madona nastupala pijana a onda kao da to nije bilo dovoljno, ostavila je fanove u Brizbejnu u Australiji da je čekaju skoro 3h!

 

Nastup je trebalo da počne u 21h a počeo je u 23:20. Stotine besnih fanova je tražilo da im se novac refundira, i otišlo, u trenutku kada je objavljeno da nastup neće početi pre 22:30. Ostali su postali još besniji kada nastup nije počeo ni tada, ali su je ipak sačekali.

Podsetićemo da je Madona godinama zaobilazila Australiju na svojim turnejama, a poslednji put je nastupala tamo pre 23 godine, odnosno 1993. Reklo bi se da će im posle toliko vremena ukazati bar malo poštovanja.

Foto: Twitter/@ThomasBleach
Foto: Twitter/@ThomasBleach

Najbolji deo celog događaja (bar nama koji nismo bili tamo i nismo čekali) je njena izjava kada se konačno pojavila na sceni:

“Problem je što ste vi stigli rano, ostanite kod kuće, sredite kosu i šminku, popijte tekilu! Dodjite kasnije i onda ja neću morati da dodjem ranije.”

Kultni citat svih koji hronično kasne je izjava režisera filma “Neki to vole vruće” Bilija Vajldera:

“Merlin Monro je neizostavno kasnila na snimanja, i nikada nije pročitala scenario unapred. Imam tetku u Vermontu koja je sve moje filmove znala napamet i u životu nikada nije zakasnila, ali opet, ko bi došao nju da gleda!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.