Home ZABAVA Najneverovatnijih 5 stvari o Kim Kardašijan u intervjuu za GQ

Najneverovatnijih 5 stvari o Kim Kardašijan u intervjuu za GQ

0
Najneverovatnijih 5 stvari o Kim Kardašijan u intervjuu za GQ
Foto: Instagram/@kimkardashian

Iz intervjua sa Kim Kardašijan koji je dala za magazin GQ, a koji sadrži 5000 reči (5000 bilo čega je mnogo, a kamo li reči) izdvojili smo najinteresantnije momente.

Foto: Instagram/@kimkardashian
Foto: Instagram/@kimkardashian
  1. Kim i Kanje su stvoreni jedno za drugo. “Svi moji prijatelji i sestre kažu da smo mi stvoreni jedno za drugo, jer koji drugi muškarac bi 4h sedeo sa mnom u ormaru i isprobavao stvari?!”
  2. Kim je još uvek pomalo zaljubljena u Džordža Buša, bivšeg predsednika. Iako ga je njen muž osudio na nacionalnoj televiziji, Kim kaže: “Volim Džordža, mislim da je sladak. Volim male slatke predsednike” nisam sigurna da je ovo bio kompliment…
  3. Zarađuje više od supruga. Dok je ona na #33 mestu na Forbsovoj listi najplaćenijih javnih ličnosti, njega nema ni u prvih 100.
  4. Kaže da je stravično organizovana, i objašnjava kako svako veče pred spavanje mora da obriše svaku poruku ili mail, eventualno ostavlja za kasnije one na koje nije odgovorila. Meni ovo više liči na opsesivno kompulsivni poremećaj.
  5. Znala je za Kejtlin Džener pre svih! Zatekla je kako isprobava žensku odeću u njihovoj garaži, i za to je rekla samo jednoj sestri, Kortni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.