Home ĆAKULANJA Neće ona niđe!

Neće ona niđe!

5
Neće ona niđe!
Foto: Instagram/@egyptnightlife

“Dala sam ti najbolje godine” je najgluplja a ujedno i najčešće izgovarana rečenica nakon dvocifrenog broja zajednički provedenih godina. Jer kojeg đavola si tražila pored njega sve te godine ( a da, ne rekoh da je u 100% slučajeva izgovaraju žene ) To je rečenica koja podrazumeva da se ona odrekla nečega zarad njega, da je mogla biti udata za mlađeg, lepšeg i pametnijeg, ili da je prosto mogla, ako ništa drugo, da izlazi u grad umesto da sedi zatvorena u kući. E to je deo koji bih da raspravim.

Šta je dođavola s tim izlascima u grad?! I kad je to postalo Sotonina aktivnost?! Davno verovatno, jer se sećam još moje mame i njene “ti da izlaziš ja da sedim kući, neće ići” Kao što vidite, kod nas i nije vladao neki patrijarhat, pa je moj otac ili izlazio s njom ili nije izlazio uopšte. U drugim kućama je češći bio slučaj da ON ide negde dok je NJOJ to zabranjeno ko hiperaktivnom detetu slatkiši posle 18h.

Foto: Instagram/@egyptnightlife
Foto: Instagram/@egyptnightlife

Skoro izađem s drugaricom u grad, i budem svedok gde se njen dečko (preko vibera doduše) intenzivno naljuti što mu saopštava da je izašla umesto da se javila dva sata pre izlaska da psihički pripremi čoveka. Tu je i meni upropašćena noć najviše zbog 4000 dinara pretvorenog u alkohol koji sad ide kući da isparava umesto da se izigra, jer ona mora kući da raspravi s idiotom (izvini Ivane, volim te, al pretera ga brate) i  ja naravno kažem “DžisusKrajst” na šta kao i obično dobijem ono “Jebla te tvoja kurčeva sloboda i nezavisnost, znaš!” (uredniče, obrišite psovke ako baš mora) jer se vazda smatram osobom kojoj je sloboda iznad svega. Pa čekaj, kakve veze ima da li će izaći s drugaricama negde ili će sutradan da ide da se domunđava s Perom što kod “Ive” prodaje roštilj i svaki put joj stavlja urnebes gratis?! Ako će ga varati, varaće ga sa komšijom sa sprata iznad, neće tamo da ide da se upoznaje po mraku u klubu, jer realno koliko vas se stvarno smuvalo s nekim u tom slučaju, dakle Pera ima dakako veće šanse, al nemojmo sad i njega linčovati.

Lično, nikada neću braniti svom partneru da izlazi, jer neće vala to biti razlog kad zažali što me trpeo godinama, so help me God!

5 COMMENTS

 1. То што ти излазак везујеш за сексуално општење је једна ствар, ту се ради о поштовању партнера и дељењу. Изгледа да то има везе са промискуитетом жене да би схватила шта значи то „јављање ” пре изласка ! Јер не промискуитетна жена ће знати да то нема везе са љубомором, преваром и сексом !

  • Nepromiskuitetna. Jedna rec.
   Problem i jeste u tome sto skoro svi vi ostali izlazak u grad vezujete za seksualno opstenje, otuda i tolika frka oko toga.
   Pozdravite mamu Vasu!

   • Слажем се да је једна реч, јбг грешка у куцању, немам рецезента и уредника да ме контролишу имам пуну слободу ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.